Táto tuniaková pomazánka chutí ako za detských čias 🙂

Tuniaková nátierka

Budeme na ňu potrebovať:

  • 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 uvarené vajíčko na tvrdo
  • 1 PL dijonskej horčice
  • 2 PL bieleho jogurtu
  • 1 jarnú cibuľku

 

Ako prvé dáme variť vajce. Medzitým si pripravíme misku, do ktorej vložíme tuniaka z konzervy (bezšťavy, tú som vyliala), 1 polievkovú lyžicu horčice, 2 polievkové lyžice bieleho jogurtu a nakrájanú jarnú cibuľku. Všetko spolu dobre premiešame.

Keď je vajce uvarené, necháme ho chvíľu vychladnúť a potom ho ošúpeme a nakrájame na kocky, ktoré vmiešame do nátierky.

Nakoniec podávame s kváskovým pečivom, ktoré môžme dať predtým do toastovača, alebo upiecť nasucho na panvici, aby bolo chrumkavé 😊.