Táto tuniaková pomazánka chutí ako za detských čias 🙂
Budeme na ňu potrebovať:
- 1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave
- 1 uvarené vajíčko na tvrdo
- 1 PL dijonskej horčice
- 2 PL bieleho jogurtu
- 1 jarnú cibuľku
Ako prvé dáme variť vajce. Medzitým si pripravíme misku, do ktorej vložíme tuniaka z konzervy (bezšťavy, tú som vyliala), 1 polievkovú lyžicu horčice, 2 polievkové lyžice bieleho jogurtu a nakrájanú jarnú cibuľku. Všetko spolu dobre premiešame.
Keď je vajce uvarené, necháme ho chvíľu vychladnúť a potom ho ošúpeme a nakrájame na kocky, ktoré vmiešame do nátierky.
Nakoniec podávame s kváskovým pečivom, ktoré môžme dať predtým do toastovača, alebo upiecť nasucho na panvici, aby bolo chrumkavé ?.